Toimitusehdot

Myyjä

Verkkokaupan toimitusehdot. Myyjä pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Vintage Woodaa

woodaa@vintage-woodaa.com

 Tilaaminen

Tilaus tehdään verkkokaupassa siirtämällä halutut tuotteet ostoskoriin. Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Myytävät tuotteet ovat hyvässä käytetyssä kunnossa jos erikseen ole ilmoitettu. Tuotteiden kuvia pystyy helposti zoomaamaan. Maksu tehdään Klarnan tarjoamilla maksuvaihtoehdoilla.

Hinnat

Kiinteät toimituskulut 8/15/0€ selvitetty etusivulla

Hinnat eivät sis. väh. alv. Vintage-Woodaa/Innen Oy soveltaa käytetyn tavaran myynnissä, ostamisessa ja välittämisessä marginaaliveromenettelyä (ALV 79§). 


Maksutavat

Klarnan maksutavat: Maksa nyt, (korttimaksut, verkkopankkimaksu ja Klarnan suoramaksu, Maksa myöhemmin (lasku) ja Pilko maksusi (6, 12, 24 ja 36 kuukauden maksusuunnitelma ja joustavat maksut).

https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu/ Peruuttaminen

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden peruuttamisoikeus tilauspäivämäärästä lukien, mikäli toisin ei ole ilmoitettu tuotteen tiedoissa.

Ennen tilauksen peruuttamista asiakkaan tulee olla yhteydessä asiakaspalveluumme ja ilmoittaa peruutuksesta ja tulossa olevasta tuotteiden palautuksesta. Palautus on mahdollista tehdä tilauksen kaikkien tuotteiden tai vain osan tuotteista kohdalla. Palautettavat tuotteet tulee olla siinä kunnossa kuin ne on tilauksen saavuttua ollut.

Myyjällä on oikeus alentaa tuotteen arvoa osittain tai kokonaan, niihin on syntynyt virheitä tai tuotteet eivät muulla tavoin ole siinä kunnossa, missä ne ovat asiakkaalle myyty.

Myyjästä johtuva

Maksu palautetaan samalla tavalla millä tilaus on maksettu. Esimerkiksi kortilla maksettaessa palautuksen summa hyvitetään kortille. Mikäli tämä ei onnistu sovitaan toinen tapa maksun palautukselle.  

Asiakaspalvelu

Olethan aina yhteydessä myyjään mahdollisissa ongelmatilanteissa woodaa@vintage-woodaa.com.